ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΗΤΣΙΟΥ


Αντιγόνη Μήτσιου πες μας λίγα λόγια για σένα


Είμαι η Αντιγόνη πνεύμα ανήσυχο και γενικά ψάχνω για περιπέτειες και εμπειρίες. Πριν από 4 χρόνια πήρα την μεγάλη απόφαση να κάνω μια μεγάλη στροφή στην ζωή μου. Αποφάσισα να μετακομίσω από την Θεσσαλονίκη και να εγκατασταθώ στους πρόποδες του Ολύμπου, στο Λιτόχωρο. Μένοντας δίπλα στο μεγαλείο του Ολύμπου με ώθησαν να ξεκινήσω τα ταξίδια και τις πεζοπορίες στην περιοχή, να μαθαίνω και εξερευνώ αυτόν τον θεϊκό τόπο. Και κάπως έτσι ξεκίνησε το olympustories.
Γενικά είμαι άνθρωπος που λατρεύω τα ταξίδια, και μου αρέσει να ξεβολεύομαι, να ανακαλύπτω νέα τοπία, να γνωρίζω νέους ανθρώπους, την κουλτούρα τους, την ιστορία ενός τόπου να έρχομαι σε επαφή με νέες εμπειρίες.Θα ήθελες να μας πεις την πιο ευτυχισμένη στιγμή από ένα ταξίδι σου

Από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές για εμένα στα ταξίδια μου ήταν όταν επισκεφθήκαμε την πίστα της Μόνζα και παρακολουθήσαμε αγώνες αυτοκινήτων. Φοβερή εμπειρία καθώς οι αγώνες αυτοκινήτου ήταν η μεγάλη μου αγάπη.

Από τα μέρη που έχεις επισκεφτεί ποια είναι αυτά που έκοψαν την ανάσα ή έμειναν χαραγμένα για πάντα στην μνήμη σου.

Η πιο δυνατή στιγμή είναι όταν κατάφερα και έφτασα στο οροπέδιο Μουσών στον Όλυμπο λίγα μόλις μέτρα από την κορυφή. Δέος να βρίσκεσαι εκεί και δύσκολο να περιγράψει κάποιος τα συναισθήματα που τον κατακλύζουν!


Μίλησε μας για  την πιο  άσχημη περιπέτεια σ ένα από τα ταξίδια σου 

Η μοναδική άσχημη εμπειρία που είχα σε ταξίδι ήταν πριν από 3 χρόνια όταν πήγαμε Πράγα όπου η βαλίτσα μας χάθηκε και μας την έφεραν μετά από 3 μέρες σπασμένη.

Μίλησέ μας για το blog σου και πως έχει επηρεάσει το blogging τη ζωή και τα ταξίδια σου;

Το blogging και ειδικά το travel blogging είναι ένας χώρος, ένας τόπος όπου μοιράζεσαι εμπειρίες, γνωρίζεις ανθρώπους και ανταλλάζεις απόψεις. Σε κάνει πολλές φορές να ονειρεύεσαι για ταξίδια που θέλεις να κάνεις. Κάπως έτσι γνωριστήκαμε με την Μαίρη του Trips and Dreams , μέσω του blog της και σήμερα κουβεντιάζουμε χαλαρά εδώ. Διαβάζεις και ονειρεύεσαι για νέους τόπους, ταξιδεύεις με το blogging. 
Το δικό μου blog είναι το olympustories  και  μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα μου.


Μίλησέ μας για τα σχέδιά σου και τι κάνεις αυτή την εποχή

Τα ταξίδια αλλά κυρίως η επαφή μου με την φύση μέσω των πεζοποριών έφεραν την ιδέα για μια γυναικεία κοινότητα outdoor. Μια κοινότητα από γυναίκες για γυναίκες απλές καθημερινές γυναίκες, μητέρες , εργαζόμενες γυναίκες που μοιράζονται το πάθος τους για την περιπέτεια, την φύση, τον αθλητισμό, την εξερεύνηση και τα ταξίδια περιπέτειας να μοιραστούμε εμπειρίες και να μάθουμε η μια από την άλλη χωρίς φόβους και προκαταλήψεις. Και έτσι ξεκίνησε το Shemovesoutdoors την πρώτη γυναικεία κοινότητα στην Ελλάδα.
Την Αντιγόνη μπορείτε να την βρείτε στα social media :


TRIPS AND DREAMS BY MARY
Η δικιά μας κουβέντα με ταξιδιάρικες ψυχές και ανθρώπους που ασχολούνται με ταξίδια και τον τουρισμό συνεχίζεται ....
Αν θέλεις να γνωρίσει εσένα και την δουλειά σου και το δικό μας αναγνωστικό κοινό, στείλε e-mail στο tripsanddreams12@gmail.com

TRIPS AND DREAMS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου