ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΜΕ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ LOCK DOWN ΕΠΟΧΗ - ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

 ΚΑΛΗΜΕΡΑ, πολλοί από εσάς με ρωτήσατε πως ήταν η εμπειρία μου στο πρώτο μου ταξίδι μετά το lockdown με το πλοίο και τι έντυπα είχα μαζί μου. Η διαδικασία ήταν απλή.

Μια μέρα πριν το ταξίδι με το πλοίο υποβλήθηκα σε self test. Κατόπιν δήλωσα ηλεκτρονικά στην σχετική πλατφόρμα ΕΙΤΕ, την δήλωση ότι είμαι αρνητική.

Για να μπείτε θα χρειαστείτε τους κωδικούς του Τaxis ή το e-banking σας και φυσικά το ΑΜΚΑ σας. Εκτύπωσα το έντυπο, το οποίο τελικά δεν μου ζητήθηκε πουθενά.

Για την επιβίβαση σας στο πλοίο θα χρειαστείτε εκτός από το εισιτήριο το έντυπο της προ-επιβίβασης το οποίο θα πάρετε από τα γκισέ του πρακτορείου εισιτήριων ή θα το τυπώσετε μόνοι σας, μπαίνοντας στο site της εταιρείας που ταξιδεύετε.


Συμπληρώστε το έντυπο από πριν, δηλώστε όνομα - επίθετο, τηλέφωνο, πλοίο, προορισμό και την ώρα που ταξιδεύετε καθώς και και ότι το test σας είναι αρνητικό.

Παραδώστε το έντυπο στον υπεύθυνο του πλοίου κατά την επιβίβαση σας και καλό σας ταξίδι.

Εναλλακτικά δηλώστε ότι έχετε εμβολιαστεί με όλες τις δόσεις εμβολίου ή κάντε την προηγούμενη ημέρα rapid test.

Στο πλοίο πρέπει να φοράτε υποχρεωτικά μάσκα και να τηρείται τις αποστάσεις.

Η ίδια διαδικασία τηρήθηκε και στην επιστροφή.


Ευχαριστούμε την fast ferries για την ασφαλή και άνετη μεταφορά μας στο νησί της Ανδρου.

Στο νησί η διαμονή μας ήταν υπέροχη και ασφαλής, τηρούνταν σε μεγάλο βαθμό όλα τα μέτρα προστασίας στα μαγαζιά και τα ξενοδοχεία, βέβαια ο κόσμος ήταν ελάχιστος και αν συνεχίσουμε να προσέχουμε νομίζω ότι θα περάσουμε ένα υπέροχο καλοκαίρι στην ΕΛΛΑΔΑ μέχρι να αρχίσουμε και τα πιο μάκρυνα ταξίδια μας.

Σας βάζω και τα σχετικά links αν θέλετε και εσείς να ταξιδέψετε για να τα χρησιμοποιήσετε.




Αυτό το πρώτο ταξίδι μας για φέτος, έγινε σε συνεργασία με τους Travel Bloggers Greece - TBG μετά από πρόσκληση της Andros' Cycladic Tourism Network-CTNAndros

TRIPS AND DREAMS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου