ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PERRAKIS, ANETH KAI ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Το ξενοδοχείο Perrakis βρίσκεται στο χωριό Κυπρί, μόλις 3 χλμ από το λιμάνι του Γαυδίου και 4 χλμ από το πανέμορφο και τουριστικό Μπατσί. Το Κυπρί είναι είναι ένας πανέμορφος παραθαλάσσιος οικισμός και το ξενοδοχείο Perrakis βρίσκεται σκαρφαλωμένο σ΄ ένα βράχο με θέα το καταγάλανο Αιγαίο και τις 2 ίσως πιο όμορφες παραλίες του νησιού, την παραλία Κυπρί και την παραλία Χρυσή ΄Αμμος.


Θα το εντοπίσετε εύκολα κάνοντας μια μικρή παράκαμψη (ούτε 50 μέτρα) από τον Κεντρικό Δρόμο Γαυρίου - Μπατσίου για να φθάσετε στην είσοδο του συγκροτήματος.

Αποτελείται από 44 δωμάτια, φωτεινά και άνετα, μοντέρνας αισθητικής με λιτή διακόσμηση και επίπλωση που θυμίζουν νησί ενώ έχουν όλα απεριόριστη θέα από το μπαλόνι τους, στην θάλασσα που βρίσκεται από κάτω. 


Τα δωμάτια ανάλογα τον τύπο που θα επιλέξετε, μπορούν να φιλοξενήσουν από 1 έως και 5 άτομα. Μπορούν να φιλοξενηθούν μεμονωμένοι επισκέπτες, ζευγάρια αλλά και οικογένειες.

Το δωμάτιο διαθέτει δωρεάν ίντερνετ και καθημερνή υπηρεσία καθαριότητας δωμάτιου.

Στο μπάνιο υπάρχουν ντουζιέρα, πετσέτες, σεσουάρ μαλλιών, σαμπουάν και μαλακτική κέρμα επώνυμου brand.


Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι φωτεινοί και περιποιημένοι για να απολαύσετε ένα καφέ, ένα ποτό ή ένα σνακ με την παρέα σας είτε στους άνετους καναπέδες στο εσωτερικό του ξενοδοχείου που είναι διακοσμημένο με υπέροχους πίνακες και μοντέρνα έργα τέχνης, είτε στις βεράντες, είτε στο BLU BAR LOUNGE που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κατάστρωμα πλοίου και έχει υπέροχη πανοραμική θέα.



Tο ξενοδοχείο διαθέτει το εστιατόριο Cyclades όπου μπορείτε να γευτείτε πιάτα φτιαγμένα με μεράκι και ντόπια προϊόντα, ο σεφ παντρεύει την νησιωτική παράδοση και την gourme κουζίνα. Συνοδεύστε το φαγητό σας με ιδιαίτερες ετικέτες κρασιών. Η καλύτερη ώρα για να το επισκεφτείτε είναι κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος όπου τα χρώματα τριγύρω είναι υπέροχα αλλά και τα βράδια κάτω από τον έναστρο ουρανό για ένα ρομαντικό δείπνο.


Η ρεσεψιόν είναι πάντα ανοιχτά και το προσωπικό χαμογελαστό και διαθέσιμο να λύσει κάθε απορία σας. 

Το ξενοδοχείο διαθέτει δωρεάν πάρκινγκ και αποθήκευση αποσκευών, δωρεάν ίντερνετ σ΄ όλους τους κοινοχρήστους χώρους.


Προσφέρει αθλητικές δραστηριότητες όπως καταδύσεις, καταδύσεις με αναπνευστήρα και κανό ενώ μπροστά από το ξενοδοχείο υπάρχει beach bar. Στην ρεσεψιόν μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες για την σχολή scubandros, η οποία στεγάζεται στον χώρο του ξενοδοχείου και να κλείσετε ραντεβού για μια κατάδυση για να δείτε ένα από τα πολλά ναυάγια ή την πλούσια υποθαλάσσια ζωή του νησιού. Παρέχετε ο σχετικός εξοπλισμός.

Οσοι θέλουν να εξερευνήσουν το νησί, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση ώστε να κάνουν εκδρομές και να ανακαλύψουν πολλά αξιοθέατα και ομορφιές στο νησί.

Οσοι θέλουν χαλαρές διακοπές μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στις κοντινές παραλίες ή να κάνουν χρήση της εξωτερικής πισίνας του ξενοδοχείου, δοκιμάζοντας αναζωογονητικούς χυμούς και υπέροχα σνακ.


Για τους λάτρεις του beaute υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος " SEA BEAUTY " όπου μπορείτε να λάβετε μια ολοκληρωμένη φροντίδα και περιποίηση των νυχιών σας.

Η επίσκεψη και η διαμονή μας στο ξενοδοχείο έγινε λίγες ημέρες μετά την άρση των μέτρων του lock down, λόγω του covid-19 και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι τηρούνται αυστηρά τα πρωτοκόλλα υγιεινής και ασφάλειας τόσο στους χώρους όσο και από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Η διαμονή, η καθαριότητα, οι παροχές και η φιλοξενία στο ξενοδοχείο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών μας αφήσαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Η ηρεμία που προσφέρει και η άμεση πρόσβαση στη θάλασσα ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο, είναι ο καλύτερος συνδυασμός για αξέχαστες διακοπές.
Οσα γράφουμε δεν αποτελούν διαφήμιση λόγω φιλοξενίας, αλλά προσωπική εμπειρία την περίοδο που το επισκεφθήκαμε. 

Σε όποια κατηγορία επισκέπτη και αν ανήκετε θεωρώ ότι το ξενοδοχείο Perrakis είναι ιδανικό για την διαμονή σας στο νησί της 'Ανδρου και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.


Ξενοδοχείο Περράκης
Κυπρί, 84501 – Άνδρος, Κυκλάδες
Τ: 2282071456 | Φ: 2282071459
https://hotelperrakis.com/el/


TRIPS AND DREAMS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου