Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΒΑΛΙΤΣΑΣ





Κυριακή 28/8/2016 η βαλίτσα μου φορτώνεται στο Vancuver, από την AIR CANADA με προορισμό την Αθήνα μέσω Montreal.

Δευτέρα 29/8/2016 φτάνουμε στην Αθήνα αλλά μάταια προσπαθώ να βρω την βαλίτσα μου στον ιμάντα....δεν έχει φτάσει στην Αθήνα.

Δήλωση στο lost and found της Αθήνας ότι η βαλίτσα δεν ήρθε και αρχίζει η αναμονή.

Τρίτη 30/8/2016 τηλέφωνο στην Αθήνα αν έφτασε η βαλίτσα, ΌΧΙ κυρία μου δεν ήρθε σήμερα, θα σας ειδοποιήσουμε μόλις την παραλάβουμε.

Πέμπτη 1/9/2016 τηλέφωνο στην Αθήνα αν έφτασε η βαλίτσα, ΌΧΙ κυρία μου δεν ήρθε άλλα εντοπίστηκε στο Παρίσι! θα έρθει με πτήση της AEGEAN.

Παρασκευή 2/9/2016 τηλέφωνο στην Αθήνα αν έφτασε η βαλίτσα, ΌΧΙ κυρία μου δεν ήρθε, στέλνουμε πάλι σήμα.

Σάββατο 3/9/2016 τηλέφωνο στην Αθήνα αν έφτασε η βαλίτσα, ΌΧΙ κυρία μου δεν ήρθε !!!στείλαμε σήμα και περιμένουμε απάντηση ! αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια και τα νεύρα μου κρόσσια!

Κυριακή 4/9/2016 σήμερα δεν θα πάρω τηλέφωνο έτσι και αλλιώς έχασα το μπάνιο μου, επειδή τα μαγιό μου ήταν μέσα στην βαλίτσα όπως και όλα μου τα ρούχα, τα παπούτσια, τα φάρμακα, τα καλλυντικά, τα ψώνια μου, θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμη.

Δευτέρα 5/9/2016, ΌΧΙ κυρία μου δεν ήρθε, το Παρίσι δεν έστειλε κανένα σήμα....μάλλον η ΑEGEAN δεν έχει διαθέσιμο χώρο για την βαλίτσα και δεν την φορτώνει.

Τα ίδια και μέχρι την Πέμπτη 7/9/2016 όπου με παίρνουν από το αεροδρόμιο για να με ενημερώσουν και να μου πουν ότι λυπούνται, άλλα η βαλίτσα μου επεστράφη στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Τορόντο από το Παρίσι για να έρθει την επόμενη μέρα, με την πτήση για Αθήνα!

Εδώ πρέπει να πω ότι οι υπάλληλοι του αεροδρομίου είναι ευγενέστατοι και μου δίνουν ένα τόνο αισιοδοξίας ότι η βαλίτσα μου θα βρει τον δρόμο της και θα έρθει στην Αθήνα.

Παρασκευή 9/9/2016 και Σάββατο 10/9/2016 η βαλίτσα ακόμη δεν έχει έρθει!

Κυριακή 11/9/2016 σηκώνομαι πρωί και αρχίζω πάλι τα τηλέφωνα.
-τι έγινε βρε παιδιά μήπως έφτασε η κοσμογυρισμένη βαλίτσα μου?
- δεν ξέρουμε ακόμη γιατί μόλις έφτασε η πτήση της ΑΙR CANADA από Τορόντο, ευχόμαστε να είναι στην πτήση, θα σας ενημερώσουμε μόλις την βρούμε.

10.00 το πρωί της Κυριακής, χτυπάει το τηλέφωνο !!!!
Ήρθε η βαλίτσα σας!!!
Επιτέλους έφτασε η βαλίτσα μου στην Αθήνα!!!!!
Aρχίζω να ακούω καμπανάκια ευτυχίας γύρω μου!!!!!!
-παιδιά κρατήστε την καλά μην ξαναπετάξει δεν θα το αντέξω !!!!!
-Μην στεναχωριέστε αύριο το μεσημέρι θα την έχετε στα χέρια σας !!!!

Μετά από 15 μέρες και αφού πήγε και γύρισε δυο φορές σε 2 ηπείρους και κάμποσες χώρες την περιμένω με αγωνία αλλά και μεγάλη χαρά να φτάσει αύριο στα χεράκια μου!!!!
Θα την μαλώσω και θα της βάλω απαγορευτικό για αρκετό καιρό να μην ταξιδεύσει, γιατί είναι μια ατακτούλα και ξεμυαλισμένη ταξιδιάρα βαλίτσα.

TRIPS AND DREAMS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου