STEIGENBERGER RESORT ACHTI LUXOR ΜΑΣ ΜΑΓΕΨΕ


Το STEIGENBERGER RESORT ACHTI-LUXOR είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 4,5 αστέρων στο Λούξορ της Αιγύπτου, που μπορεί να διαμείνει όποιος θα επισκεφτεί την περιοχή. Υπόσχεται και προσφέρει διαμονή υψηλών προδιαγραφών σε κάθε επισκέπτη που θα έχει την τύχη να μείνει εκεί έστω και για μια βραδιά, μετά το τέλος της κρουαζιέρας του στον Νείλο, προκειμένου να πάρει την επόμενη πτήση για επιστροφή στην χώρα του ή στο Κάιρο από το αεροδρόμιο του Λούξορ, το οποίο βρίσκεται μόλις 11 χλμ. μακριά, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης.


Οποιος αποφασίσει να μείνει στο Λούξορ μια ή περισσότερες ημέρες και στο STEIGENBERGER RESORT ACHTI θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις ανέσεις και την πολυτέλεια του ξενοδοχείου το οποίο κατασκευάστηκε το 1987, είναι πλήρως ανακαινισμένο και προφέρει τις ανέσεις και την πολυτέλεια ενός σύγχρονου ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε έναν ήσυχο και απομονωμένο τροπικό κήπο 1,2 στρεμμάτων στην καρδιά του Λούξορ, στην ανατολική όχθη του Νείλου. Διαθέτει πισίνα όπου μπορείτε να κολυμπήσετε στον ελεύθερο χρόνο σας.


Στο χώρο υποδοχής θα βρείτε τη ρεσεψιόν όπου θα σας υποδεχτούν με χαμόγελο και ένα τοπικό ποτό υποδοχής. Υπάρχει αυστηρός έλεγχος των ενοίκων και των αποσκευών, τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο. Το προσωπικό είναι ευγενικό και πρόθυμο για να σας εξυπηρετήσει και να δώσει πληροφορίες, ενώ μιλάνε καλά αγγλικά για να συνεννοηθείτε. Οι περισσότεροι υπάλληλοι είναι εμβολιασμένοι και φέρουν κονκάρδα εμβολιασμού σε εμφανή σημεία του ρούχου τους. 

Στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχει wi-fi.

Στο ισόγειο υπάρχει ασανσέρ, με το οποίο είναι προσβάσιμοι οι περισσότεροι όροφοι του.


Το ξενοδοχείο διαθέτει το εστιατόριο KARNAK όπου μπορείτε να απολαύσετε γεύσεις από όλο τον κόσμο, το NINO'S RESTAURANT με γεύσεις από Ιταλία, το εστιατόριο MEZZERIA, για γαστρονομικές εμπειρίες αιγυπτιακής και μεσογειακής κουζίνας, μία καφετέρια κι ένα μπαρ το SUKKAREYA LOBBY BAR & TERRACE με θέα στο Νείλο και τέλος το ξενοδοχείο διαθέτει το NILE SIDE POOLS BAR & GRILL δίπλα στην πισίνα όπου μπορείτε να απολαύσετε δροσερά ποτά, κοκτέιλ, εδέσματα στα κάρβουνα, σάντουιτς και snacs.


Αποτελείται από 290 δωμάτια.
Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες δωμάτιων, άλλα με θέα στον Νείλο, αλλά στο κήπο και την πισίνα και αλλά με θέα στην πόλη. Όλα τα δωμάτια είναι κομψά σχεδιασμένα, άνετα και καθαρά.
Τα Superior rooms 23τ.μ. έχουν θέα στον Νείλο, ενώ υπάρχουν και με θέα στον κήπο, 30 τ.μ.
Τα Classic rooms 23τ.μ. έχουν θέα στην πόλη.
Υπάρχουν τα Deluxe δωμάτια 30τ.μ. με χωριστό υπνοδωμάτιο και χώρο υποδοχής με σαλονάκι, που οδηγεί στην βεράντα 12 τ.μ., διαθέτει ένα king size ή μεγάλο διπλό κρεβάτι ή 2 τεράστια μονά κρεββάτια.

Αν το βαλάντιο σας το επιτρέπει επιλέξτε την Junior suite 60μ² ή την Royal suite150 τ.μ. ή την Presidential suite.


Όλα τα δωμάτια έχουν αυτόνομο κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, γραφείο.

Η διακόσμηση είναι διακριτική και οι πίνακες έχουν ενδιαφέρον με θέματα από την χώρα.

Διαθέτουν locker, mini bar, μια μηχανή καφέ και τσαγιού και  δωρεάν wi-fi. Η 24ωρη υπηρεσία δωματίου είναι στα θετικά του ξενοδοχείου.

Κάθε δωμάτιο έχει ξεχωριστή βεράντα, με έπιπλα βεράντας όπου μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε ένα καφέ ή ένα ποτό, με υπέροχη θέα στον Νείλο ειδικά την ώρα που δύει ο ήλιος.


Το μπάνιο είναι ευρύχωρο, με ντουζ, μπανιέρα και τζακούζι, διαθέτει πιστολάκι (αν δεν έχουν ζητήστε από την ρεσεψιόν) και προϊόντα περιποίησης και υγιεινής, πετσέτες, μπουρνούζι και παντόφλες μπάνιου.

Αν έρθετε με δικό σας όχημα το ξενοδοχείο διαθέτει δωρεάν χώρο στάθμευση.

Η επίσκεψη και η διαμονή μας στο ξενοδοχείο έγινε σε covid-19 εποχή και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι τηρούνται αυστηρά τα πρωτοκόλλα υγιεινής και ασφάλειας τόσο στους χώρους όσο και από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Η διαμονή, η καθαριότητα, οι παροχές και η φιλοξενία στο ξενοδοχείο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών μας αφήσαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Η επίσκεψη  στο ξενοδοχείο έγινε τον Οκτώβρη του 2021, και όσα γράφω δεν αποτελούν διαφήμιση λόγω φιλοξενίας, αλλά προσωπική εμπειρία. 

Η διαμονή στο Λούξορ και στο ξενοδοχείο STEIGENBERGER RESORT ACHTI LUXΟR αποτελεί και μια πολύ καλή λύση για να ξεκινήσετε από εδώ τις επισκέψεις σας, στους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, επίσκεψη στην Κοιλάδα των Βασιλέων, πρωινή βόλτα με το αερόστατο, βόλτα με φελούκα στο Νείλο, βόλτες στην τοπική αγορά για ψώνια και δώρα και για γαστρονομικές αμαρτίες αφού το ταξίδι σας τελειώνει ή ίσως αρχίζει από εδώ.

Επιλέξαμε λοιπόν και δεν το μετανιώσαμε ούτε στιγμή, για την διαμονή μας το Steigenberger Resort Achti που προσφέρει την καλύτερη πανοραμική θέα του Νείλου και του Λούξορ από τα υπέροχα μπαλκόνια του αλλά και τους χώρους αναψυχής του.

Απολαύσαμε κάθε στιγμή της ημέρας αλλά και και της νύχτας κατά την διαμονή μας, στο Steigenberger Resort Achti και όταν ξαναπάμε για νέες μας περιηγήσεις στην μαγευτική αυτή χώρα, θα το επιλέξουμε πάλι.



Διεύθυνση: Khaled Ibn El Waleed, Gazirat Al Awameyah, Luxor, Luxor Governorate 85951, Αίγυπτος
Τηλέφωνο: +20 95 2274544





TRIPS AND DREAMS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου